O nama

D’permarosa je luksuzni hrvatski brend unikatnih torbi i modnih dodataka od kože kreiranih da traju jer su kvalitetom i dizajnom – vječni. Svaka torba unikatni je ručni rad, napravljena od kvalitetne kravlje, zmijske ili krokodilske kože koja nije dostupna u znatnim količinama i krije
svoju jedinstvenu priču, postaje odraz žene koja je nosi.

Torbice se ističu zanimljivim oblicima, najčešće jarkim bojama, a ako je riječ o crnim kreacijama, tada razigrana šarena unutrašnjost pridonosi upečatljivosti dizajna. Ljepotom i originalnošću posebno se ističu dodaci od srebra koji se nalaze na svakoj torbi.
Neke od torbica dodatno su ukrašene poludragim i dragim kamenjem, a svaka je jedinstvenog vizualnog identiteta.

Ono što je zajedničko svim kreacijama jest vječan motiv ruže, simbol ljubavi i strasti koji je s pravom zaštitni znak brenda. Upravo stoga zapakirane su u odgovarajuću ambalažu s motivom mramora koja svojim valjkastim oblikom podsjeća na posude za cvijeće. Iza D’permarose stoji dizajnerica torbi i nakita Jadranka Djok, a spretne ruke njezina supruga, majstora zlatara Franje Djoka pridonijele su ljepoti ukrasnih detalja. Posebno se
ističe motiv ruže od čistog srebra s pozlatom od 24 karatnog zlata, ručno izrađene srebrne kopče ukrašene poludragim kamenjem i emajlom, kao i drugi detalji koji ne mogu proći
nezapaženo.

Svaka torba krije svoju jedinstvenu priču, ona je odraz žene koja je nosi.

Kažemo li kako je vrijeme koje je Jadranka uložila u D’permarosu učinilo njezinu ružu toliko dragocjenom, te će nas riječi neodoljivo podsjetiti na onu posebnu ružu koju je toliko volio mali princ. A kako i ne bi? Za izradu unikatne torbe koja očarava ljubiteljice luksuznog dizajna nužno je vrijeme – čak 240 sati potrebno je da se oblikuje posebna vrsta kože, oblikuju ukrasi i kopče s dodacima od srebra, poludragog ili dragog kamenja i naposljetku pričvrsti jedna od posebno dizajniranih ruža koja čini posljednji touch dizajna. A ta će ruža kao poseban potpis za buduću vlasnicu unikatne torbice biti jedina i dragocjena – jer je samo njezina.
Upravo je ruža za Jadranku Djok, dizajnericu torbica i nakita, simbol ljepote i ljubavi. U naziv brenda D’permarosa spretno su upletena početna slova imena njezine djece – Dominika, Patricije, Emanuela, Rafaela i Mihaela, a umjetničke kreacije nastale su pod budnim okom i uz vješt rad njezina supruga, majstora zlatara Franje Djoka. Tako je cijela obitelj okupljena uz njezinu vječnu ružu.

Odrasle osobe vole brojeve, vratimo se izjavi Saint-Exupéryja. Ali s ovom dizajnericom nije tako. Njezini radovi su limitirani brojem, pomno promišljeni i unikatni. Ona će vam znati reći koja je koža najfinija, koji joj kamen odgovara i gdje će cvijet najbolje pristajati. Zato s jednakom strašću kreira dizajnerske torbe, s kojima budući kupci jednostavno ne mogu pogriješiti, kao i nakit Lana and Love koji se svojom elegancijom i profinjenošću uklapa u svaku modnu kombinaciju i čini je posebnom.

„I sama volim nositi nakit koji je jednostavan, a opet prepoznatljiv i drukčiji, s dozom elegancije. Oduvijek sam voljela nešto stvarati, mijenjati, prilagođavati. Tako je bilo i s nakitom – prvo su to bile jednostavne stvari, neki oblici sami od sebe nastajali su u mojim mislima, a potom u skicama, a zatim sam metodom pokušaja razvijala razigranije kreacije. Postupno spajajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije, moj suprug je naše ideje pretvarao u konkretne oblike. Tako su, uz nakit, nastali i dodaci za torbe D’permarosa te ukrasi od srebra. Važno je da se uklope u cjelokupan dizajn torbe i da je istaknu jedinstvenošću“, objasnila je Jadranka Djok.

Tako je uz već dobro poznati nakit Lana and Love prije par godina nastala i D’permarosa, kao iskorak u novom smjeru. Vrlo brzo izrasla je u luksuzni hrvatski brend unikatnih torbi, futrola, tabakera i modnih dodataka od kože kreiranih da traju jer su kvalitetom i dizajnom – vječni.